Ώρα για κολύμπι! Κερδίστε προσκλήσεις για την πρεμιέρα του «Aquaman» - νεα , διαγωνισμοι || cinemagazine.gr
14:00
3/12

Ώρα για κολύμπι! Κερδίστε προσκλήσεις για την πρεμιέρα του «Aquaman»

Το cinemagazine.gr και η Tanweer, σας δίνουν την ευκαιρία να δείτε πρώτοι την ταινία «Aquaman» τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου και ώρα 20:30 στον κινηματογράφο Village Cinemas@Τhe Μall Αthens (αίθουσα Sfera).

Από την Warner Bros. Pictures και τον σκηνοθέτη Τζέιμς Γουάν έρχεται μια γεμάτη δράση περιπέτεια που εκτυλίσσεται στον αχανή, οπτικά εκπληκτικό υποβρύχιο κόσμο των επτά θαλασσών: το «Aquaman», με πρωταγωνιστή τον Τζέισον Μομόα.

Η ιστορία αποκαλύπτει την προέλευση του μισού-ανθρώπου, μισού- Ατλάντειου Άρθουρ Κάρι και εξερευνά το ταξίδι της ζωής του- ένα ταξίδι που δεν θα τον αναγκάσει απλώς να αντικρίσει τον πραγματικό του εαυτό, αλλά να ανακαλύψει αν είναι άξιος να γίνει αυτός που γεννήθηκε... Να γίνει ένας βασιλιάς!

«Ο κόσμος του νερού, ένας κόσμος στον οποίο λαμβάνει χώρα η ταινία μου, είναι εντελώς ξεχωριστός και μακριά από οποιαδήποτε ταινία DC. Είναι σαν να κάνω τη δική μου sci-fi ταινία. Πρόκειται για έναν υποβρύχιο κόσμο, που κανείς δεν έχει ξαναδεί στην πράξη», σχολίασε ο Τζέιμς Γουάν, σκηνοθέτης του «Aquaman» και επιτυχημένος δημιουργός των horror franchises «Saw» και «Conjuring».

Το εντυπωσιακό καστ του «Aquaman» περιλαμβάνει εκτός του Μομόα, τη βραβευμένη με Όσκαρ Νικόλ Κίντμαν στο ρόλο της Βασίλισας Ατλάνα, τον Ντολφ Λούντγκρεν ως Βασιλιά Νηρέα, την Άμπερ Χερντ (που εμφανίστηκε και στο «Justice League») να υποδύεται τη Μίρα - άξια πολεμίστρια και σύμμαχο του Aquaman, ο υποψήφιος για Όσκαρ Γουίλεμ Νταφό είναι ο επιστήμονας, συμβουλάτορας του Aquaman, Dr. Vulko, ο Γιάχια Αμπντούλ-Ματίν ΙΙ, πρωταγωνιστής του τηλεοπτικού «The Get Down» του Μπαζ Λούρμαν, θα είναι ο «κακός» Μπλακ Μάντα και ο Πάτρικ Γουίλσον, ο σατανικός ετεροθαλής αδερφός του Aquaman, Ορμ.

Το cinemagazine.gr και η Tanweer δίνουν την ευκαιρία σε 20 τυχερούς να δουν πρώτοι την ταινία «Aquaman» τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου στον κινηματογράφο Village Cinemas@Τhe Μall Αthens - αίθουσα Sfera (ΜΕΤΡΟ Νερατζιώτισσα) στις 20:30 (ώρα προσέλευσης 20:00). Κάντε comment, like ή share στην αφίσα της ταινίας στην επίσημη σελίδα του cinemagazine.gr στο facebook για να διεκδικήσετε διπλές προσκλήσεις. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα.

Η ταινία «Aquaman» κυκλοφορεί στις ελληνικές αίθουσες 13 Δεκεμβρίου από την Tanweer.