Μέχρι Ο Γάμος Να Μας Μεθύσει - ταινιες || cinemagazine.gr

Μέχρι Ο Γάμος Να Μας Μεθύσει

Hasta que la boda nos separe

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

2020
    ΠΑΡΑΓΩΓΗ: Ισπανία
    ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Ντάνι ντε λα Ορντέν
    ΣΕΝΑΡΙΟ: Έρικ Ναβάρο, Μάρτα Σάντσεζ
    ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Μπελέν Κουέστα, Άλεξ Γκαρσία, Σίλβια Αλόνσο
    ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Τσέτσου Γκραφ
    ΜΟΥΣΙΚΗ: Άλφρεντ Τάπσκοτ, Ζακάριας ντε λα Ρίβα
    ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 110'
    ΔΙΑΝΟΜΗ: Weird Wave
    Μέχρι Ο Γάμος Να Μας Μεθύσει

Ριμέικ γαλλικής ταινίας του 2017 μια κωμωδία παρεξηγήσεων κατά τη διάρκεια προετοιμασίας γάμου σε ειδυλλιακό τοπίο που σώζεται από την ελαφρότητα της περιόδου που κυκλοφορεί. 

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

Όσοι θυμούνται το «Wedding Planner» με την Τζένιφερ Λόπεζ και τον Μάθιου ΜακΚόναχι θα πιάσουν από την αρχή το νόημα της ισπανικής αυτής κωμωδίας, όπου ένα αντίστοιχο τρίο - γαμπρού, νύφης, διοργανώτριας γάμου - μπλέκει σε περιπέτειες. Αν και ο κορμός είναι αυτός, οι περισσότερες λεπτομέρειες βασίζονται στο γαλλικό «Jour J» του 2017, του οποίου η ταινία αποτελεί επίσημο ριμέικ, με μία προσαρμογή που προκρίνει το ισπανικό ταμπεραμέντο και το τοπίο της Τενερίφης όπου διαδραματίζονται οι παρεξηγήσεις. 

Οι τελευταίες είναι προβλεπόμενες σε ότι αφορά τον χρόνο και το ρυθμό τους, ελαφρώς πιο πικάντικες για να ταιριάζουν με την χώρα και σε σύνολο πολύ λίγες για να σηκώσουν μια αξιόλογη κωμωδία, βάζοντας το φιλμ σε αυτή την τεράστια στοίβα κωμωδιών που κυκλοφορούν τα τελευταία καλοκαίρια στη χώρα μας, με τη λογική πως το κοινό του Ιουλίου και του Αυγούστου έχει σαφώς χαμηλότερες απαιτήσεις.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Μέχρι Ο Γάμος Να Μας Μεθύσει
  • Μέχρι Ο Γάμος Να Μας Μεθύσει